In de komende tijd, zal er, volgens experts, een grote inflatie komen van boven de 10%.

Muziek aanschaffen voor de creatieve amateur beoefenaar zal dan voor hun geliefde hobby (toneel, beeldende vorming, muziek, etc) op wellicht de laatste plaats komen te staan.

Muzor Holland wil de accordeonverenigingen helpen met de mogelijkheid met aanschaf van muziek, door, na aanvraag, de partituur gratis te e-mailen. Partituur voorbeelden staan al op de site in fragmenten, te vinden onder bladmuziek. Aan de hand van de gehele partituur kan een bestelling worden gedaan om de partijen aan te schaffen via e-mail. We gaan er van uit dat de gratis partituur niet wordt gekopieerd, geknipt en geplakt om zodoende de partijen niet te hoeven betalen.

Muzor Holland rekent dan € 0,50 voor elke bladzijde van de partijen. Daarnaast wordt ook € 2,50 gerekend voor administratiekosten. De Partituur wordt niet in rekening gebracht.

We hopen dat we daarmee de verenigingen kunnen helpen. We hopen ook dat de vereniging die een compositie heeft besteld, de partijen niet voor andere verenigingen gaan kopiëren. EN na uitvoering van onze compositie(s) het werk opgeven aan de BUMA door de jaarlijkse lijst in te vullen (ook van andere componisten!). Zo helpen we elkaar!

Om de partituur aan te vragen, stuur je een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook het bestellen van de partijen gaat via dit e-mailadres. Je ontvangt dan een factuur. Na betaling sturen wij de partijen op.
 

Titel

Prijs

Pianoklavier deel 1 - Groepsonderwijs € 10,50
Pianoklavier deel 2 - Groepsonderwijs € 10,50
Pianoklavier deel 3 - Groepsonderwijs € 10,50
Knop B-griff deel 1 - Groepsonderwijs € 10,50
Knop B-griff deel 2 - Groepsonderwijs € 10,50
Knop B-griff deel 3 - Groepsonderwijs € 10,50

 

Wave voor Play In E-partij is een eenvoudigere partij

Score

Partijen

E1

E2

E3

4

3

2

1

bas

Percussie 1 & 2

Percussie 3 & 4

Slagwerk

Mambo 8 voor Play In E-partij is een eenvoudigere partij

Score

Partijen

E1

E2

E3

4

3

2

1

bas

Percussie 1 & 2

Percussie 3 & 4

Slagwerk

La Pachanga voor Play In E-partij is een eenvoudigere partij

Score

Partijen

E1

E2

E3

4

3

2

1

bas

Percussie 1 & 2

Percussie 3 & 4

Slagwerk